"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Merhaba, Elif Gönüllü dostlar!

Elif’ten Size
10 Temmuz 2016, Pazar
En uzun, en sıcak, en feyizli bir Ramazan’ı ve arkasından gelen “Buruk” bir bayramı geride bıraktık. Keşke Bayramımız da Ramazanımız gibi sevinçli ve huzurlu geçseydi...

Ramazan’dan önceki son sayımızda, (Elif 248) Elif’e bir ay müddetle ara vereceğimizi belirtmiştik. Allah’a hamd olsun, 249. sayı ile yine beraberiz. Geçen sayılardan elimizde kalan yazı ve şiirleri bu sayıda değerlendirmeye çalıştık. Bayram dönüşü olduğu için sizlerden yeni yazılar alamadık, ama inşallah bundan sonra güzel yazı  ve şiirlerle Elif sayfamızı şenlendirmeye devam edeceksiniz.

Özellikle genç kardeşlerimizden daha çok katkı bekliyoruz. Okulların tatil olduğu şu günlerde, Risale-i Nur Okuma Programları ile daha daha çok okuma imkânları olduğundan, gönül bataryalarını doldurup, daha çok yazma imkânı da bulabilirler. Gençlerin taze yüreklerindeki temiz duygularının Elif fidanlığında neşv-ü nema bulmasını diliyor, daha çok genç yüreğin aramıza katılmasını bekliyoruz. 

Okunma Sayısı: 1380
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı