"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

2018 gündemimizde neler var?

Yeni Asya'dan Size
01 Ocak 2018, Pazartesi
Bir seneyi daha geride bıraktık ve yeni bir yılın ilk günündeyiz. Sıkıntılarla önemli hizmet hamlelerini iç içe yaşadığımız 2017’yi satır başlarıyla geçen hafta değerlendirmeye çalışmıştık. Bu hafta da yeni yıldaki önemli gündem maddelerimizden bazılarını kısaca özetlemeye gayret edelim.

Birinci önceliğimiz adalet ve hukuk mücadelesine devam. Bu çerçevede demir parmaklıkların ardındaki 307. gününe giren arkadaşımız Nur Ener Kılınç başta olmak üzere delilsiz ve keyfî tutuklamalarla hak ve özgürlüklerinden mahrum edilen bütün masumlar serbest kalıncaya kadar bu mücadelemiz aynı kararlılıkla sürecek inşaallah.

Bunun yanında, geçen yıldan devraldığımız projelerimizi geliştirerek peyder pey hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Bu yıl da çeşitli illerimizde devam edecek olan İttihad buluşmalarının İstanbul’daki ilk etabında startını verdiğimiz ve ilk toplantılarını yaptığımız gençlik buluşmalarında gündeme gelen projeler bu kapsamdaki önceliklerimiz.

Belirlediğimiz çalışma gruplarımız, 11 Aralık’ta duyurduğumuz üzere şunlar:

  • Fotoğrafçılık
  • Editörlük
  • Arşiv
  • Radyo/Televizyon
  • Tercüme
  • Sosyal Medya
  • Grafik-Tasarım
  • Satış-Pazarlama

Bunlardan grafik-tasarım-çizim grubunda İbrahim Özdabak ve Demirhan Kadıoğlu’nun katılımıyla Yeni Asya Vakfında hafta sonları başlattığımız kurslar devam ediyor.

Diğer grupları da en kısa zamanda aktif hale getireceğiz inşaallah. Bu noktada gençlerimizin de süreçlere dahil olmalarını rica ediyor ve bekliyoruz.

Toplantılarda gazetemizle ilgili olarak konuştuğumuz projelerden biri olan Ahiret sayfası için hanımlardan gönüllü bir çekirdek ekip teşekkül etti. Sayfanın çerçevesi ve konu başlıkları için detayları bilâhare geniş şekilde paylaşacağımız bu çok önemli projeye erkeklerin de katılımını bekliyoruz.

Katılım beklediğimiz diğer bir özel projemiz Gençlik sayfası. Bunun detaylarını da yakın zamanda müzakereye açacağız.

Bunların yanında, tekrar başlayacağımız Enstitü sayfamız da başka bir çalışma alanı.

Ayrıca yıllar öncesinde bıraktığımız Pazarola sayfasını, edep ölçüleri içindeki kaliteli mizah çalışmalarının değerlendirileceği bir proje olarak yeniden başlatmayı da düşünüyoruz.

Keza çoktandır ısrarla istenen bulmaca konusunda da çalışmalarımız var.

Bunlar ve diğer sürprizlerimiz için, nasipse 49. yılımıza gireceğimiz 21 Şubat’ı hedefliyoruz. Bu arada 49. yıl kutlama programımızı 24 Şubat Cumartesi akşamı yine gazetemizde yapmayı planladığımızı duyurmuş ve o gün hepinizi ailecek beklediğimizi şimdiden bildirmiş olalım.

Eşzamanlı olarak 23 Mart için de hazırlıklarımız devam ediyor.

2018’in hizmetlerimiz için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyoruz.

Okunma Sayısı: 2929
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı