15 Ekim 2016, Cumartesi 10:14
Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde 12 bor işçisi yedikleri yemekten zehirlenerek hastaneye kaldırıldı.
Emet Bor İşletmesi'ne bağlı Hisarcık Konsantratör Tesisleri'ndeki taşeron şirkette çalışan işçiler dün öğle yemeğinde şehriye çorbası, patlıcan musakka, peynirli makarna ve kadayıf yedi. Akşam saatlerinde ve gece evlerinde rahatsızlanan 12 işçi yakınları tarafından Hisarcık Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yedikleri yemekten zehirlenmiş olabilecekleri belirtilen işçiler acil serviste tedaviye alındı. Hisarcık İlçe Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.
DHA
Okunma Sayısı: 1108
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.