"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara Valiliği'nden ekmek fiyatı açıklaması

02 Ekim 2018, Salı 09:30
Ankara Valiliği, ekmek fiyatlarının eski tarife üzerinden devamına karar verildiğini bildirdi.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin ekmek fiyatlarının değiştirilmesine ilişkin kararı üzerine Valilik ile Oda temsilcileri arasında müzakere gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, 25 Eylül tarihli ekmek fiyat tarifesinin değiştirilmesine ilişkin kararın, 1 Ekim'den itibaren geçerli olmak üzere iptal edildiği ve ekmek satışlarının eski tarife üzerinden devamına karar verildiği kaydedildi.

AA

Etiketler: ankara, ekmek
Okunma Sayısı: 1410
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • erol coskun

    3.10.2018 07:48:59

    ankara valılıgı fırınlar lehine karar aldı fırınlar zammı kucuk bakkallardan aldı verilen poset dahil daha önce 30-35 kurus olan bakkalların ekmek karı 15 kurusa dustu zaten gariban 100 150.000 bakkal başka bir şey satamıyordu ki..Binlerce Bakkal ekmek satısı ile evini geçindirmeye çalışıyordu bunlarda kepenk kapatacak şimdi. yine olan garibana oldu Halkın sesi olarak bu rezilliği duyurun lutfen

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı