"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Diyanet'ten taksitli umre imkanı

27 Kasım 2016, Pazar 11:59
Diyanet İşleri Başkanlığı, 2017 yılı umre programı kapsamında kutsal topraklara gitmek isteyenlere sunacağı taksit imkanı için ilk protokolü imzaladı.

Daha önce sadece özel şirketlerde olan taksit imkanını bu yıl Diyanet İşleri Başkanlığı da sağlayacak. "Umre Finansmanı Kampanyası" kapsamında ilk protokol Albaraka Türk Katılım Bankası ile imzalandı.

Buna göre, bu sene umreye gitmek isteyen vatandaşlar, ödemelerini fark alınmadan 4 veya 6 taksitle ödeyebilecek.

Umreye gitmek isteyenler kendilerine uygun umre programını belirleyip ilgili bankaya ücretini peşin veya taksitli yatırdıktan sonra, kendisine en yakın müftülüğe giderek veya "http://hac.diyanet.gov.tr" adresinden internet ortamında kaydını yaptırabilecek.

Protokole ilişkin bilgi veren Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Dursun Aygün, "Vatandaşlarımız bu imzalanan protokol çerçevesinde Albaraka Türk’ün herhangi bir şubesine giderek işlemlerini gerçekleştirebilecek. Vatandaşlarımıza Türk Lirası üzerinden sabit 6 taksit imkanı sağlanacak. Bu uygulama vatandaş açısından çok büyük kolaylık sağlayacak" dedi.

AA

Etiketler: umre
Okunma Sayısı: 1353
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı