"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar düşüşte

03 Temmuz 2019, Çarşamba 09:58
Dolar/TL kuru yeni güne 5.63 civarında başladı, euro 6.35 seviyesinde. Gözler saat 10.00'da açıklanacak enflasyon verilerinde.

G20 zirvesinde S-400 ve ticaret savaşlarına dair olumlu haber akışıyla bu hafta 5.62'ye kadar gerileyen kur yeni sabaha 5.63 seviyelerinde başladı.

Euro yüzde 0.3 düşüşle 6.36, sepet kur 5.99'da seyrediyor. 5 yıllık CDS ise 365 puan seviyelerinde seyrediyor. 

Türk varlıklarında G20 sonrası oluşan iyimserlikle dün BIST 100 endeksi de 26 Mart'tan beri ilk kez 100 bin puanı aşmıştı. 

Yurt içinde bugün açıklanacak Haziran ayı enflasyon verisi piyasaların radarında olacak. Bloomberg HT Araştırma Birimi'nin Haziran ayı enflasyon anketine katılan 20 kurumun medyan beklentisi Haziran ayında TÜFE’nin yüzde 0.05, yıllık bazda ise yüzde 15.74'e gerilemesi yönünde.

Etiketler: dolar, düşüş
Okunma Sayısı: 2163
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı