"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dolar, piyasalar kapanınca yükselmeyi seviyor

19 Mayıs 2015, Salı 11:41
Dolar yurt içi piyasaların kapalı olduğu tatil günlerindeki yükselişiyle şaşırtıyor.

Dolar yurt içi piyasaların kapalı olduğu tatil günlerinde yükselişiyle şaşırtıyor. 23 Nisan'da rekor kıran dolar son günlerdeki geri çekilmenin ardından dün Yunanistan'ın kreditörlerle anlaşamaması durumunda ülkedeki bankaların iflas edeceği söylentileri ile birlikte yüzde 1.2 yükselmişti. Dolar bugün de değer kazanmaya devam ediyor.

Dolar/TL uluslararası piyasalarda yüzde 0.29 yükselişle 2.5852 liradan işlem görürken, Euro ise yüzde 1.17 düşüyor. Euro/TL 2.8916 lira seviyesinden işlem görüyor.

Melbourne'de bulunan IG'den Piyasalar Stratejisti Stan Shamu ''Yunanistan ve Avrupalı yetkililerin yaklaşımları arasında dağlar kadar fark var. Bu da belirsizliğe neden oluyor'' diye konuştu.

Dolar, 23 Nisan'da da Merkez Bankası'nın kısa vadeli faizleri sabit tutmasının ardından başlayan tırmanışına devam etmiş ve 2.7327 lira ile önceki rekor kırmıştı.

Etiketler: dolar, yükseliş, piyasa, tatil
Okunma Sayısı: 1544
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı