"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Elektrik zamları ampul söndürtüyor

13 Kasım 2020, Cuma 22:47
CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer, elektrik kullanım bedellerine enflasyonun çok üzerinde artış yapılması dolayısıyla vatandaşların elektrik lambalarını bile yakamaz hale geldiğini söyledi.

Farklı kalemlerle faturalara yansıyan yüksek enerji bedellerinin ciddî mağduriyet yarattığını anlatan Gürer, özelleştirmeyle önemli gelir elde eden şirketler kadar vatandaşın da lehine düzenlemeler yapılmasını istedi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın 2021 yılına ait bütçesinin görüşüldüğü Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısında konuşan Gürer, ülkemizde enerji alanında yaşanan sorunlar, elektriğe art arda gelen zamlar, faturalara yansıyan farklı bedellerin vatandaşları mağdur ettiğine temas etti. Vatandaşların yüksek elektrik faturaları dolayısıyla ciddî mağduriyet yaşadığına vurgulayan Gürer,  kullanmadığı hizmetlerden dolayı bedel ödeyen vatandaşların faturalarına yansıyan kayıp-kaçak bedeli, enerji fonu, TRT katkı payı gibi bedellerin kaldırılması gerektiğini söyledi. 

Ankara - Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 1505
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı