"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Et fiyatlarının düşmesi yem fiyatlarına bağlı

12 Kasım 2015, Perşembe 20:45
Bandırma Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Şerafettin Çıkar, yemde KDV oranının düşürülmesinin et fiyatları üzerinde olumlu etki yapacağını söyledi.

Et fiyatlarının düşmesinin yem maliyetlerinin düşmesine bağlı olduğunu dile getiren Çıkar “Biz de kasaplar olarak et fiyatlardan memnun değiliz. Toplumun tüm kesimlerinin ucuza et yemesini istiyoruz. Bu sorunun çözümü girdi maliyetlerinin düşürülmesinden geçmektedir.” dedi. 

Ülkedeki et tüketiminin artması ucuz besi hayvanı sağlamak ve yem fiyatlarını düşürmekten geçtiğini dile getiren Şerafettin Çıkar, “Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yemde KDV oranlarının düşürüleceği şeklindeki açıklamalarını doğru buluyoruz. Üreticiler olarak AK Parti’den yemdeki KDV oranının düşürmesine yönelik beyannamesinin takipçisi olacağız. Üretimde verimlilik isteniyorsa üreticinin girdi maliyetleri düşürülmelidir.” ifadesini kullandı.

 

Etiketler: et fiyatları, yem, kdv
Okunma Sayısı: 1837
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı