"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Konut tavan yaptı

14 Şubat 2022, Pazartesi 22:57
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın 2021 Kasım ayı Konut Fiyat Endeksi’ne göre konut fiyatları yıllık yüzde 50.5 artış gösterdi.

Emlak sektör temsilcilerine göre ise bu artış yüzde 100’ü geçmiş durumda. t24’ün haberine göre, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) Kasım 2021 İnşaat Maliyet Endeksi yıllık yüzde 48.87. Buna karşılık inşaat sektörü temsilcileri konut üretim maliyetinin yıllık yüzde 200 arttığını söylüyor. Sektör temsilcileri müteahhitler için konut yapmanın zorlaştığını, birikimi olmayan yurttaşlar için ise sıfırdan konut almanın imkânsız olduğunu vurgularken, 2022’de fiyatların en az yüzde 60 daha artacağını açıkladı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2072
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı