"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Memur-Sen’in açlık-yoksulluk rakamları

06 Aralık 2021, Pazartesi 15:00
Memur-Sen Konfederasyonu tarafından her ay düzenli olarak yapılan açlık-yoksulluk araştırmasına göre Kasım ayında Türkiye’deki 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı 3.107,3 TL, yoksulluk sınırı ise 8.823,2 TL olarak tesbit edildi.

Yapılan araştırmaya göre Kasım ayında Ekim ayına göre gıda madde fiyatlarında ortalama yüzde 2,65’lik bir artış yaşandı. Kasım ayında Ekim ayında göze çarpan en büyük artışlar yüzde 24,81 artışla patlıcan, yüzde 21,71 artışla sivri biber, yüzde 15,24 artışla domates, yüzde 14,51 artışla kuru kayısı, yüzde 13,27 artışla ayçiçek yağı; en çok göze çarpan düşüşler ise yüzde 38,75 azalışla karnabahar, yüzde 21,42 azalışla ıspanak, yüzde 20,12 azalışla marul, yüzde 17,54 azalışla limon, yüzde 14,43 azalışla pırasa madde fiyatlarında yaşandı.

Ankara - Adnan Solmaz 

Okunma Sayısı: 681
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı