"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Su faturaları elektriği solladı

28 Kasım 2017, Salı 21:20
Su faturalarındaki okuma bedeli gibi kalemlerin olmaması gerektiğini vurgulayan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken,“5-10 yıl önce su faturaları elektriğin 4’te 1’i kadar gelirdi. Şimdi ise okuma bedeli gibi birçok kalem de faturaya ekleniyor. Tüketim bedelinin 2 buçuk katı fatura geliyor. Özellikle okuma bedelinden büyük bir haksız kazanç elde ediliyor. Bu bedel kaldırılmalı. Su faturalarında tüketim bedelinin başladığı metreküp kademesi 20’nin üzerine çıkmalı. 2 kişilik ailenin tüketimi ile 6 kişilik ailenin tüketimi bir değil. Bununla beraber esnafa da elektrik, su, doğalgaz faturalarında özel tarife uygulanmalı ve suda atık su bedeli mutlaka kaldırılmalı. En önemlisi iller arasındaki yüzde elliyi aşan fiyat farklılığı kaldırılmalı” dedi.

Ahmet Terzi -Ankara

 

Etiketler: fatura
Okunma Sayısı: 1234
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Zübeyir

    29.11.2017 08:47:46

    Ankaradaki iki kişilik aile su bedeli olarak en az 60-70 oduyor. Biraz daha kullansan 100₺den aşağı fatura gelmiyor. Gerçekten su faturalarindaki fazlaliklara müdahil olunmalı .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı