"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TESK uyardı: Düşük fiyata kanmayın!

21 Aralık 2014, Pazar 10:13
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yeni yıl için içinde alkollü içecekler, kuruyemişler ve çikolataların da yer aldığı hediye sepetlerine vatandaşların dikkat etmesini istedi.

Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkiler Piyasası Düzenleme Kurulu (TAPDK) belgesi olmayan, kendi iştigal konusu dışında yılbaşı sepetleri hazırlayıp, haksız rekabete yol açan gelişigüzel yerlerden alışveriş yapılmamasını isteyen Palandöken, yazılı uyarısında, “Bir de hediye sepetlerine konulan kuruyemişler başta olmak üzere çikolataları bildiğiniz ve güvendiğiniz yerlerden almaya dikkat etin. Çünkü bugünler bayat kuruyemiş ve merdiven altı üretilen çikolata ile sahte içki satan fırsatçıların piyasaya en fazla girdiği günlerdir.” dedi. 

“GÖSTERİŞLİ SEPETLERE DİKKAT EDİN”

Yeni yıla sorunsuz ve mutlu girilmesini istediklerini belirten Bendevi Palandöken, “Her yerde görmeye başladığımız parıltılı yılbaşı sepetlerinin içerisi aynı derecede şık değil. Güzel paketlerin içini merdiven altı kalitesiz ve sağlıksız ürünlerle dolduruyorlar. Dış ambalajı janjanlı ama içi aynı kalitede değil. Denetim konusunda yerel yönetimlere ve emniyet güçlerimize çok görev düşüyor.” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 824
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı