"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

17 bin göçmen gözaltına alındı

18 Mayıs 2022, Çarşamba 20:10
İstanbul Valiliği, kentte son bir haftada 17 bin 116 düzensiz göçmenin gözaltına alındığını duyurdu.

Valiliğin açıklamasında gözaltına alınan göçmenlerin sınırdışı edileceği bilgisi de yer aldı. Açıklamada, şu ifadeler yer aldı: “Diğer illerdeki Geri Gönderme Merkezlerine sevk edilen ve sınır dışı işlemleri tamamlanan Afganistan uyruklu 377 düzensiz göçmen, gece saatlerinde ülkelerine geri gönderildi.”

Okunma Sayısı: 641
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    20.5.2022 10:10:40

    Türkiye'deki göçmen sorunu çok hassas hale getirildi. Bizim atalarımızın sözü " misafirlik üç gündür " bizim misafirlerimiz, milletin huzurunu bozuyorsa, bize verilen sözler tutulmuyorsa, bize yük oluyorsa, nasıl bizi yıllarca terörle tehdit ettilerse, şimdi biz bu dönekler için, göçmenlere bütün kapıları açarız, ifadesini niçin kullanmıyoruz, bu imkan onların elinde olsa derhal yapardılar. Bizi kimse enayi yerine koymasın.

  • selma

    19.5.2022 12:45:48

    Bu bilinen rakamlar. Ya bilinmeyenler.. Bir şehirde, binlerce, kim oldukları , kimlikleri bilinmeyen böyle insanların rahatça dolaşmaları çok ürkütücü, hatta korkunç bir vaka. Bu kişiler sınırları aşıp, ülkeyi bir uçtan bir uca katetip rahatça nasıl geliyorlar? Sorumlular hesap vermeli.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı