"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

900’den fazla gazetecinin basın kartı iptal edildi

06 Ağustos 2017, Pazar 00:20
Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı Tevfik Kızgınkaya, 900’den fazla gazetecinin basın kartının iptal edildiğini hatırlatarak, “151 gazeteci cezaevinde, her sabah uyandığımızda yeni gözaltı ve tutuklamalarla karşılaşıyoruz. Borsa gibi tutuklu gazetecileri hesap ediyoruz” dedi.

Haber dokuz8’e konuşan Kızgınkaya’nın açıklamaları şöyle: “Son dönemde 900’den fazla basın kartı iptal edildi. 151 gazeteci cezaevinde, her sabah uyandığımızda yeni gözaltı ve tutuklamalarla karşılaşıyoruz. Borsa gibi tutuklu gazetecileri hesap ediyoruz. Bugün ne kadar yükseldik, ne kadar düştük gibi anlamsız ve son derece üzüntü verici bir rakamı konuşuyoruz.”

Etiketler: basın kartı
Okunma Sayısı: 1849
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    6.8.2017 12:47:51

    Cumhurbaskani hapiste Sari Basin Karti olan iki GAZETECI var demesinde ki SIRR bu mu? Digerlerinin kartlari iptal edilir veya yenisi verilmezse otomatikman gazeteci degil mi oluyor?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı