"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Adaletten bahsedenlere vebalı muamelesi yapılıyor'

26 Nisan 2019, Cuma 15:06
AKP eski milletvekillerinden, Karar yazarı Mehmet Ocaktan, "Böyle bir Türkiye hayali kurmamıştık" başlıklı bugünkü yazısında "Başladığımız noktanın bile gerisinde sislerle kaplı bir iklime geldik" diye yazdı.

Mehmet Ocaktan'ın Karar gazetesinde yayınlanan bugünkü yazısının bir bölümü şöyle:

"Ancak devran döndü ve sonunda, başladığımız noktanın bile gerisinde sislerle kaplı bir iklime geldik. Artık haktan, hukuktan, adaletten, kuvvetler ayrılığından bahsetmiyoruz, dahası bu kavramları dillendirenlere vebalı muamelesi uyguluyoruz. Türkiye’yi özgürlükler ve insan haklarında bir üst lige taşıma hayalini çoktan unuttuk, demokratik değerleri buzdolabına kaldırdık, bununla da yetinmeyip evrensel değerleri dillendirenleri ihanetle suçlar hale geldik. Her türlü ayrımcılığı, ötekileştirmeyi, kutuplaşmayı ve gerilim politikalarını reddederek yola çıktık. Üstelik bunları büyük ölçüde hayata geçirerek kardeşliği ve barış iklimini tesis etmemize rağmen, şimdi muhalefet liderine linç girişiminde bulunanları neredeyse kahraman ilan etme noktasına geldik. Ve en acısı da bütün iddialarımızı, söylemlerimizi AK Parti’nin genleriyle asla uyuşmayan ‘şoven’ bir dolaba kilitleyip anahtarı da başkalarına teslim ettik."

Haber Merkezi

Etiketler: Türkiye, hukuk
Okunma Sayısı: 2044
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Galip

    26.4.2019 18:11:17

    "Bağde harabil Basra" derler adama sayın Ocaktan. Çok geç artık. Bunun acısını hep beraber çekeceğiz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı