"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, yanlışları söyleyeni tasfiye ediyor

20 Nisan 2019, Cumartesi 20:32
Karar yazarı Yusuf Ziya Cömert, AKP’nin yanlışları söyleyeni tasfiye ettiğini yazdı. Yusuf Ziya Cömert’in Karar gazetesinde yayınlanan 19 Nisan 2019 tarihli yazısının bir bölümü şöyle:

“Ankara ve İstanbul, AK Parti açısından ağır kayıplardır. AK Parti nasıl oldu da kaybetti 90’lardan beri her seçimde kazandığı Ankara ve İstanbul belediyelerini? AK Parti, başka bir partiyle ittifaka ihtiyaç duymadan kazanıyordu, ne MHP lâzımdı, ne başka bir destek. Şimdi MHP’yle ittifak yetmedi, neden? Bakıyorum, insanlar ‘neden oldu’ sorusunun cevabını nerelerde arıyorlar diye. Seçim tekniğiyle ilgili, propaganda taktikleriyle, teşkilâtlarla, adaylarla ilgili değerlendirmeler yapılıyor. Değerlendirmelere sebze isimleri, biber, patlıcan, domates falan da giriyor.Hepsinin az çok etkisi vardır. En ateşli ithamlar, sitemler “Bu seçimde AK Parti’ye bir ders verelim’ dediği varsayılan insanlara yapılıyor.

‘Eleştirdiniz, şunu dediniz, bunu dediniz, ne oldu? Beğendiniz mi yaptığınızı’ der gibi. Tipik, işlenmemiş beşer tavrı.

“(...) AK Parti içinde bir mekanizma teşekkül etti. Eleştireni, yanlışları, hataları söyleyeni tasfiye eden bir mekanizma. (...) Her şeyi ört, ört, ört. Aheste çek kürekleri mehtap uyanmasın. Bu bir handikap. Eğer bu handikap aşılabilirse sağlıklı çözümlerin bulunma ihtimalinden söz edilebilir. Çok mu geç? Doğru, biraz geç. Ama imkânsız değil. Geç olması hiç olmamasından iyidir.”

Haber Merkezi

Etiketler: Ankara, AKP, yerel seçim
Okunma Sayısı: 3584
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı