"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Altını çizerek söylüyorum: Yalan

11 Nisan 2019, Perşembe 17:40
CHP’nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

AKP’nin ‘organize usulsüzlük’ yapıldığını iddia etmesi sonrasında polislerin kapı kapı gezdiği Büyükçekmece’de yaşananlara tepki gösteren İmamoğlu, “Hukuken böyle bir hakları yok. Böyle beyan ettikleri gibi bir nüfus hareketi yok. Altını çizerek söylüyorum, yalan” dedi. İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle; “(Büyükçekmece) Genel anlamda uygulanmış net bir şey var. Seçim kanununun 130. maddesine göre daha önce Iğdır örneği var. Aslında bu basınla da paylaşıldı. Serim sürecinin takvimleri var. Yani seçmen listesinin asılması, itirazlar ve bütün bu hususlarla ilgili süreçler çok net. Seçimden sonra geriye dönük işlem yapılmaması konusunda da net bir karar var. Hiç tereddüt içermeyen net bir karar. Önce işin hukuki tarafının böyle olduğunu bilmek lazım. İkinci kısmı, elbette ki manevi olarak, vicdani olarak insan doğruluğunu sorgular, üzülerek ve biraz utanarak şunu söylüyorum. Bir belediye başkanının yaptığı açıklamaları çok talihsizlik olarak görüyorum. Bu görev, yıllardır yapan birisi toplumu yanıltma adına verileri yanlış kullanarak yapmış olduğu beyanları üzülerek, utanarak görevim adına dinledim. Cumhurbaşkanı ve Binali Yıldırım’ı yanıltıyorlar. Buna hakları yok. Dünyaya bizi rezil ediyorlar.”

Etiketler: ekrem imamoğlu, seçim
Okunma Sayısı: 2665
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı