"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayrıştırıcı söylemler kaybettirir

20 Şubat 2017, Pazartesi 17:00
İnsan hakları mücadelesi aktivisti, MAZLUM-DER Eski Başkanı Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu referandum sürecini ve ‘başkanlık maddesini’ de içeren anayasa taslağının parti içerindeki yansımasını değerlendirdi.

Gergerlioğlu sert ve ayrıştırıcı referandum söyleminin AKP’ye kaybettireceğini söylüyor. Anayasa değişikliği teklifinin içeriğini öğrendikçe dindar muhafazakar kesimin kafasında soru işaretleri oluştuğunu vurgulayan Gergerlioğlu, ‘hayır’ cephesine Erdoğan karşıtlığı üzerinden odaklanılmamasını öneriyor. AKP’yi buzdağına benzeten Gergerlioğlu’na göre “Buzdağı erimeye başladı ve Erdoğan popülaritesi artık artma değil düşme yönünde seyredecek.”

Okunma Sayısı: 2272
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • zafer ferah

    21.2.2017 14:00:14

    bu mazlum der gibi dernekler sivil örgütler hakiki demokrasiyi savunamazlar. ancak kendilerine dokununca hoplarlar. bu durumun bu hale gelene kadar neden ortada yoklardı onuda sormak gerekiyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı