"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başakşehir'de tehlikeli gerginlik

10 Mayıs 2015, Pazar 10:54
Başakşehir’de Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında gerginlik yaşandı.

Kısa sürede büyüyen olaylarda Suriyelilerin kaldığı bir ev ateşe verildi. İki grupta da yaralananlar olduğu öğrenildi. 

Olay, dün akşam saatlerinde, Suriyelilerin yoğun olarak yaşadığı Güvercintepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeliler ile mahalle sakinleri arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Çıkan tartışma kısa sürede büyüdü ve Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde iki grup arasında taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Çıkan olaylarda Güvercintepe Mahallesi Ahenk Sokak’ta bulunan ve Suriyelilerin yaşadığı öğrenilen 2 katlı bir apartmanın giriş katı mahalleli tarafından ateşe verildi. Alev alev yanan binanın birinci katındaki yangın, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Olay sırasında apartmanda kimsenin olmadığı öğrenildi. 

Gerginliğin büyümesi üzerine Güvercintepe Mahallesi’ne çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi. Ayrıca TOMA’lar da mahallede önlem aldı. Çıkan olaylar polis tarafından bastırıldı. Mahalle sakinlerinden oluşan yaklaşık 100 kişilik bir grup, Güvercintepe Polis Merkezi’ne gelerek polis yetkilileriyle görüştü. Görüşmenin ardından mahallede çıkan olaylar son buldu. Polisin aldığı güvenlik önlemleri devam ediyor.

Okunma Sayısı: 1400
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı