"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beyaz Saray'dan Türkiye açıklaması

14 Ağustos 2018, Salı 23:13
Beyaz Saray Sözcüsü, ABD Başkanı Trump'ın Rahip Brunson'un serbest bırakılmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.

Sözcü Sarah Sanders'ın Beyaz Saray'da yaptığı açıklamada, "Başkan, rahip Brunson, elçilik çalışanları ve diğer Amerikan vatandaşlarının serbest bırakılmamasından dolayı hayal kırıklığına uğradı" denildi. Ayrıca yapılan açıklamada 'Trump Türkiye'ye çok öfkeli' ifadesi kullanıldı.

'DOĞRU ŞEYİ YAPMALARI KONUSUNDA ÇAĞRILARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'

Türkiye'de tutuklu bulunan diğer Amerikan vatandaşlarının da serbest bırakılmadığına dikkat çeken Sanders, "Türkiye'ye doğru şeyi yapmaları ve bu bireyleri serbest bırakmaları konusunda çağrılarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Sanders, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton'ın Türkiye Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ile Beyaz Saray'daki görüşmesine de değindi. Bolton'ın görüşmede Kılıç'a konuyla ilgili endişelerini anlattığını bildirdi.

Okunma Sayısı: 3474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ferhat

    15.8.2018 01:47:46

    ABd nin " Türkiyenin doğru şeyi yapması için çaba ve çağrılarımızı sürdüreceğiz lafını" pek anlayamadım niye ki?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı