"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bir an önce tedbir alınmalı

16 Nisan 2021, Cuma
Sivas Numune Hastanesi Âcil Servisi’nde iftar öncesi hasta yakınları terör estirdiler.

Sağlık personeli ve güvenlikçilere saldıran hasta yakınları acil servisi kullanılamaz hale getirdiler. Konuya ilgili açıklama yapan Öz Sağlık-İş Sendikası Genel Başkanı Devlet Sert, sağlıkta şiddete yönelik acil tedbir alınmazsa bütün hastanelerin ve sağlık ordusunun bu  vandalizm karşısında her an tehdit altında olduğunu söyledi. Sert, “Sağlık çalışanları canlarını Covid 19’dan mı korusunlar, bu eşkıyalardan mı?” diye sordu. Sağlık’ta şiddet olaylarının pandemi sürecinde olduğu gibi mübarek Ramazan ayında da hız kesmeden devam ettiğinin altını çizen Sert, “Hemen iftar öncesi yaşanan bu terör karşısında artık etkili tedbirlerin bir an önce alınması gereğini yeniden hatırlatıyoruz” diye konuştu.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 2767
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı