"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Birçok bölge için kuvvetli yağış ve sel uyarısı

04 Mayıs 2016, Çarşamba 14:41
Meteoroloji, Doğu Karadeniz, Doğu Akdeniz, Batı Akdeniz ile Yalova, Kocaeli çevrelerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji’den yapılan hava tahmin raporu şu şekilde: “Doğu Karadeniz illerinde (Giresun, Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt) bugün başlayacak yağışların (yağmur, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde) önümüzdeki 4 gün boyunca (Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri) aralıklarla etkili olacağı ve metrekareye 100 kg ve üzerinde yağış bırakması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara (heyelan, ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yalova ve Kocaeli çevrelerinde kuvvetli yağış

Halen bölgemizde aralıklarla yerel olarak devam etmekte olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Yalova ve Kocaeli çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara ( ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Doğu Akdeniz’e dikkat

Bugün öğleden sonra Adana’nın kuzey ve doğu ilçeleri, Osmaniye’nin kuzeyi, Kahramanmaraş’ın batısı ve Hatay’ın kıyı kesimleriyle, yarın (Perşembe) Adana il geneli, Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın batı ilçelerinde meydana gelecek yağışların kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (21-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve dolu riski) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Batı Akdeniz’e dikkat

Bugün Antalya’nın doğu ilçelerinde, yarın ise Antalya merkez, kuzey ve doğu ilçeleri, Burdur’un doğusu ve Isparta’da meydana gelecek yağışların kuvvetli (21-50 kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım ve lokal dolu riski) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

DHA

Etiketler: kuvvetli yağış
Okunma Sayısı: 1237
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı