"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Bizleri yok gören düzenlemeyi kabul etmiyoruz”

04 Aralık 2021, Cumartesi 17:00
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Meclis’te görüşülen torba yasaya ek bir madde koyduklarını belirterek “Doktorlara 2 bin 500 ile 5 bin lira arasında zam yapacağız” demişti. Maddenin TBMM’de kabul edilmesinin ardından, pratisyen hekimlere 2 bin 500, uzman hekimler ve diş hekimlerine ise 5 bin lira zam yapılmasının önü açıldı. SES Ankara Şubesi, düzenlemeye, “sağlıkçılar arasında ekonomik ayrımcılık yapıldığı” gerekçesiyle tepki gösterdi.

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi önünde bir araya gelen sendika üyeleri, açıklama yaptı. SES Ankara Şubesi Ankara Şube Eş Başkanı, şunları söyledi: “Önceki gün Meclis’ten geçen düzenlemeye göre; sağlık hizmetlerini biz üretmiyoruz, âcillerde biz yokuz, yoğun bakımlarda biz yokuz, ASM’lerde biz yokuz, covid servislerinde biz yokuz, filyasyonda biz yokuz, aşılamada biz yokuz, bizleri yok gören düzenlemeyi biz de kabul etmiyoruz. Meclisten geçen düzenlemeye göre Üniversite hastaneleri sağlık hizmeti üretmiyor, kabul etmiyoruz”

Ankara - anka

Okunma Sayısı: 543
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı