"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bolu'daki bıçaklı kavga protesto edildi

10 Mayıs 2015, Pazar 20:07
Bolu'da HDP bayrağı asmak isteyen grupla vatandaşlar arasında çıkan kavga, protesto edildi.

Dün gece, İzzet Baysal Caddesinde bir grup HDP'linin bayrak asması esnasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişinin yaralanmasının ardından bazı sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin üyeleri, Türk bayrakları ile olayın yaşandığı alanda toplandı.

Yüzlerce kişi slogan atarak, İzzet Baysal Caddesi üzerinden Hükümet Meydanından, Belediye Meydanına kadar yürüdü.

Grup adına konuşan Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil, Ülkü Ocakları olarak yaptıkları bütün faaliyetlerde Bolu ve üniversite yerleşkesinde yuvalanan terör örgütü mensuplarına karşı durduklarını söyledi.

Dün gece Bolu'da yaşanan olayın, terörün Bolu'ya da sıçradığını gösterdiğini anlatan Evcil, saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirterek, "Güzide ilimiz Bolu'nun terör yandaşlarını içinde barındırdığını bilme üzüntüsü içerisinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bizler inandığımız değerlerin savunucusu olmaya iman ve kararlılıkla devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Açıklamanın ardından tekrar olayın yaşandığı alana sloganlar atarak gelen grup, daha sonra dağıldı.

Olay

İzzet Baysal Caddesi'ne bayrak asmak isteyen HDP'liler ile bir grup vatandaş arasında tartışma yaşandı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavgada, HDP'li gruptan yanında bıçak bulunan bir kişi, Aziz Onurhan A. ve Mustafa P'yi vücudunun değişik yerlerinden bıçakladı. Olay yerine çok sayıda sivil ve resmi ekip geldi.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

Zanlı olay yerinden kaçarken polis ekipleri kavgaya karışan kişilerin yakalanması için geniş kapsamlı çalışma başlattı. 

Polis, kavganın tekrar yaşanmaması için caddede geniş güvenlik önlemi aldı.

Hastane yetkilileri, yaralıların sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

AA

Etiketler: hdp, bayrak, bolu, tartışma, bıçak
Okunma Sayısı: 1881
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı