"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çavuşoğlu: S-400 bitmiş bir anlaşmadır

15 Mayıs 2019, Çarşamba 13:26
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, S-400’ler konusunda erteleme ya da durdurmanın gündemde olmandığını söyledi. Çavuşoğlu, “Çalışma grubu olacaksa önşartsız yürütmek isteriz. Buna uzmanlar karar versin. Yapıcı bir teklifte bulunduk, ABD kendisine güveniyorsa kabul etmesi lazım. Ertelemeyi niye biz konuşalım? Bu bitmiş bir anlaşmadır. Bunu konuşmanın zamanı da değil. Önerimiz iyi niyetli ve yapıcıdır” dedi.Çavuşoğlu, İdlib’de yaşanan son gelişmelerle ilgili bir soruya “Bizim tavrımız net, saldırıların durması lazım. Bizim gözlem noktalarına saldırı yok. Ama endişelerimiz var” diye yanıt verdi.

NTV

Etiketler: S-400, Rusya, Çavuşoğlu, ABD, F-35
Okunma Sayısı: 1068
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı