"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'ın mektubunda ''özür ifadesi'' yer alıyor mu?

28 Haziran 2016, Salı 13:48
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e geçen kasım ayında Rus askeri uçağının düşmesiyle ilgili gönderdiği mektupta özür ifadesinin kesinlikle yer almadığı bildirildi.

Cumhurbaşkanlığı kaynakları, mektupta, ölen pilotun ailesine hitaben üzüntü ve taziyelerin iletilerek, "kusura bakmasınlar" dendiğini vurguladı.

"Tazminat ifadesi yer almıyor"

İletilen üzüntünün devlete değil, aileye yönelik olduğunu vurgulayan kaynaklar, aileye tazminat verilmesine yönelik bir ifadenin mektupta kesinlikle yer almadığını kaydetti.

"Türkiye'nin pozisyonu değişmeyecek"

Türkiye’nin Suriye, Ukrayna ve Kırım konularında pozisyonunun değişmeyeceğini belirten kaynaklar, "Ancak bu konularda artık Rusya ile doğrudan görüşebilecek ve olaylara müdahil olabileceğiz" ifadelerini kullandı.

Yeni gelişmelerle Türkiye’ye yönelik turizm tehditlerinin de kalkacağını belirten Cumhurbaşkanlığı kaynakları, bunu tarım ürünlerine yönelik yaptırımların takip edeceğini kaydetti.

AA

Etiketler: erdoğan, rusya, mektup, putin
Okunma Sayısı: 1210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı