"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski amiraller açıklamasında yeni gelişmeler

09 Nisan 2021, Cuma 17:00
104 eski amiralin yayımladığı Montrö açıklamasını imzalamayan emekli amiral Semih Çetin, 10 kişinin gözaltına alındığı olayla ilgili ayrıntıları anlattı.

Çetin, “Emekli Amirallerin bulunduğu WhatsApp grubuna gönderilen son taslağın başlığında ‘Yüce Türk Milletine’ ifadesi yoktu ve tarih 6 Nisan’dı fakat 4 Nisan’da basına sızdı” ifadelerini kullandı. Emekli amirallerin duyurusunu yayınlayan AvazTürk.com Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır da metnin kendisine emekli amirallerin dışında bir kaynaktan geldiğini, gazeteci refleksi ile yayınladığını söyledi. Zihni Çakır, “Cumhurbaşkanlığı’na yakın birilerine aktardım. Bana bu metni gönderen kaynağım benden önce de şu an kabineden olan bir bakana gönderdiğini söyledi. Ben metnin elinde olduğunu düşündüğüm için acaba sosyal medyadan bir uyarı yapar mı diye bekledim ama hiçbir hamle gelmeyince, haberi teyit ettikten sonra aktif ettim” dedi.

Okunma Sayısı: 1332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    10.4.2021 13:23:13

    Amirallerin bildirisinde birçok nokta varki muğlaklığı barındıryor..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı