"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gül ve Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu mesajları

21 Nisan 2019, Pazar 23:23
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’daki şehit cenazesinde saldırılmasından sonra Twitter hesaplarından açıklama yaptılar.

Her iki siyasetçi de saldırıyı kınarken, Abdullah Gül siyaset diline hakim olan nefret söyleminin artık farkedilmesi gerektiğini belirtti.

Gül ''Ana muhalefet lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na bugün yapılan saldırıyı kınıyorum. Siyaset diline hakim olan nefret söyleminin tehlikesi umarım artık farkedilir.'' ifadelerini kullandı.

Ahmet Davutoğlu ise bu olayın siyasal kutuplaşma ve gerilimin bir an önce geride bırakılması gerektliği ile ilgili önemli bir işaret olduğunu belirten bir açıklama yaptı.

Davutoğlu yaptığı açıklamada ''Acılarımızı provokasyonlara alet etmek isteyenlere izin veremeyiz. Şehidimizin Ankara’daki cenazesinde CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınıyorum.'' ifadelerine yer verdi.

Davutoğlu ayrıca ''Bu vahim olay, siyasi kutuplaşma ve gerilimin bir an önce geride bırakılması gerektiğini çok açık bir şekilde ortaya koymuştur.'' değerlendirmesinde bulundu.

Kemal Kılıçdaroğlu saldırı sonrası açıklamalarda bulundu

'Derhal yargı önüne çıkarılmalılar'

Kılıçdaroğlu'na şehit cenazesinde çirkin saldırı... Provokatif saldırıya tepki yağıyor!

Kurtulmuş: Son derece üzüntü vericidir ve asla kabul edilemez

Uysal: Şiddetle kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum

Karamollaoğlu: Bu saldırı bütün milletimizi üzmüştür

 

Okunma Sayısı: 3700
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı