"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hava sıcaklıkları daha da artacak

13 Nisan 2016, Çarşamba 16:37
İTÜ Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şen, "Son tahminlere göre perşembe gününden itibaren yurt genelinde hava sıcaklıklarında artış bekliyoruz" dedi.

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Şen, yurt genelinde hava sıcaklıklarının artacağını bildirdi.

Şen, mevsim ortalamalarında seyreden sıcaklıkların önümüzdeki günlerde özellikle yurdun batı kesimlerinde mevsim değerlerinin üzerine çıkacağını belirtti.

Isınan havanın sıcak yaz günlerinin habercisi olacağını vurgulayan Şen, "Son tahminlere göre perşembe gününden itibaren yurt genelinde hava sıcaklıklarında artış bekliyoruz. Önümüzdeki hafta ise özellikle batıda sıcaklıklar daha da artarak ortalamanın üzerinde seyredecek. Bir nevi hava sıcaklıkları, sıcak bir yazın hazırlığını yapacak." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Etiketler: sıcak hava
Okunma Sayısı: 1652
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı