"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu: Zarar gören demokrasiyi tamir edeceğiz

28 Haziran 2019, Cuma 18:28
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “İstanbullu, 23 Haziran’da Cumhuriyet ve demokrasiye olan bağlılığını tescilledi. Bu tescil, dünyaya şunu gösterdi: Türkiye herhangi bir Orta Doğu ülkesi değildir. Türkiye damarlarına kadar demokrasiye inanmıştır” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı’na seçilen Ekrem İmamoğlu, görevine başladı. İmamoğlu, hep beraber demokrasiye verilen zararı tamir ettiklerini vurgulayarak, “Hep beraber demokrasiyi hiçe sayanları, bir kez milletçe yok saydık. O bir avuç insan yok hükmündedir. Bu şehirde 16 milyon insanımıza eşit olduğumuzu hep birlikte gösterdik. Eşitiz biz. Zengini fakiri eşitiz. Eşitlik duygusu çok önemli. Türk-Kürt herkes eşit. Ermeni’si, Süryani’si, Yahudi’si, Arap’ı, Arnavut’u herkes eşit. Milletçe biriz biz. Alevi’si, Sünni’si hep bir aradayız. Birlikte mutlu olacağız. Birlikte mutluluk yaşatacağız bu kente. 16 milyon vatansever olarak bu devlet ve millet için her zaman hizmeti en önemli karakter bileceğiz. 23 Haziran’da bir kez daha bu şekilde büyük bir mesajı vermiştir” ifadelerini kullandı. İstanbul’da israfın biteceğini ve tasarruf döneminin başlayacağını söyleyen İmamoğlu, İstanbul’un nimetlerini eşit şekilde 16 milyon insana paylaştıracaklarını vurguladı. İmamoğlu, herkesle uyum içinde çalışmayı temenni ettiğini belirterek, “Liyakatiyle çalışanları başımızın üzerinde tutacağız” ifadelerini kullandı.

 

AA

Etiketler: imamoğlu
Okunma Sayısı: 1210
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı