"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da 'cumartesi' alarmı!

28 Mayıs 2015, Perşembe 15:12
30 Mayıs Cumartesi günü İstanbulluları kâbusa dönüşecek bir yoğunluk bekliyor.

Fetih Şöleni, HDP mitingi, Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamaları ve Fenerbahçe’nin Kasımpaşaspor ile yapacağı maç aynı güne denk geldi. Geniş katılımların olması beklendiği programlarda İstanbul trafiği ve toplu taşımalara çileye dönüşebilir.

HDP mitingi Kazlıçeşme’de 

HDP de Kazlıçeşme Miting alanında partilileri ile buluşuyor. İstanbul Valiliği’nin HDP’ye 30 Mayıs günü Kazlıçeşme’de miting izni vermediğini açıklaması tepki çekmişti. Bu tepkilerden sonra Selahattin Demirtaş, miting kargaşasının çözüldüğünü 30 Mayıs günü Kazlıçeşme’de olacaklarını duyurdu. HDP, Kazlıçeşme miting alanında saat 15.30’da partilileri ile bir araya gelecek. Fetih Şöleni’nin yapılacağı yerin bir birine yakın olması yoğunluğu artıracak. 

AKP’nin Fetih Şöleni Yenikapı’da

AKP, İstanbul Yenikapı’da Fetih Şöleni’ne hazırlanıyor. Şölene Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu birlikte katılacak. 17:30 da yapılması planlanan miting için AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, tüm ilçelerden otobüs kaldıracak. Bir milyondan fazla insanın katılacağı mitinge çevre illerden de katılımların olması bekleniyor. 

Kadıköy’de Fenerbahçe maçı

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe, ligin son maçını Kasımpaşa Spor ile evinde oynayacak. İstanbul Başakşehir maçı sonrası Samandıra’da çıkan olaylar nedeniyle maç öncesi tedbirler artırıldı. Kadıköy’deki maç Saat:16:00 da.

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlaması

20. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, İstanbul Türk Telekom Arena’da şampiyonluk kutlaması yapacak. Çaykur Rizespor ile 30 Mayıs günü saat 13.00’te oynayacak olan Galatasaray, maç sonrası İstanbul’a dönecek. Galatasaray’ın Saat 20.00 gibi TT Arena’da yapacağı şampiyonluk kutlamasına taraftar katılımının yoğun olması bekleniyor. (Meydan)

Okunma Sayısı: 2342
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı