"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kemal Kılıçdaroğlu 'Bu memlekette huzura ihtiyacımız var'

04 Mart 2019, Pazartesi 21:32
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu "Sancaktepe'deki okulların sınıflarında 50 öğrenci var. Neden? Neden ikinci sınıf bir ilçe gibi görülüyor Sancaktepe? Buranın da Kadıköy, Bakırköy, Beşiktaş gibi olma hakkı yok mu." dedi.

Kılıçdaroğlu, Sancaktepe'de halka hitap etti

CHP'nin vatandaşlar arasında ayrım yapmadığını, kimliği, inancı, yaşam tarzı ne olursa olsun her insanın değerli olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Onlar, vatandaşları ayırmak, bölmek, kavga çıkarmak istiyorlar. Kavgadan kaçınacağız. İnsanı seveceğiz, herkesi kucaklayacağız, ülkeye, insana, vatandaşa, çocuklara, erkeklere, kadınlara hizmet etmeyi vatanseverlik gibi düşüneceğiz." diye konuştu.

"Kimseyi ayırmıyoruz, bölmüyoruz, kimseye hakaret etmiyoruz"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katılımcılara şöyle seslendi:

"Birileri konuşuyor, her türlü hakareti yapıyor. Bunlara karşı sessiz kalıyorum. Çünkü o insanlarla uğraşmak, onları muhatap almak, onların diliyle konuşmak doğru değil. Bizim yüreğimizde insan sevgisi var. Biz insanımızı seviyoruz. Biz, Mevlana'nın, Yunus'un, Neşet Ertaş'ın, Aşık Veysel'in kültüründen geliyoruz. Kimseyi ayırmıyoruz, bölmüyoruz, kimseye hakaret etmiyoruz. Bütün AK Partili kardeşlerime şunu söylemek isterim, bu memlekette huzura ihtiyacımız var. İşsizliğin, yoksulluğun olmaması lazım. İnsanların kentin caddelerinde, sokaklarında, meydanlarında, parklarında huzur içinde gezmeleri, konuşmaları, selamlaşmaları lazım. Biz, huzurun adresiyiz, kavganın değil. Biz, bereketin adresiyiz, yoksulluğun değil. Biz, insanın adresiyiz, insanlara yardım ve her türlü kolaylığı sağlamak zorundayız. Biz, bunun mücadelesini veriyoruz."

Vatandaşlardan Sancaktepe için Özgen Nama'ya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi için de Ekrem İmamoğlu'na oy isteyen Kılıçdaroğlu'na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Oğuz Kaan Salıcı, Onursal Adıgüzel ve Gamze Akkuş İlgezdi, Milletvekilleri Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal ve Sera Kadıgil, İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Sancaktepe Belediye Başkanı Adayı Özgen Nama da eşlik etti.

 

AA

Okunma Sayısı: 931
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı