"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

31 Temmuz 2018, Salı 18:17
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü 100 günlük icraat programını vatandaşlarla paylaşacak." dedi.

 

"2019-2023 dönemine ait Stratejik Plan Kasım sonuna kadar hazırlanmış olacak." diyen Kalın sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Güvenlik birimlerimiz arasında son dönemde yakalanmış eş güdüm sahada da somut neticeler vermeye devam etmektedir."

Sözcü Kalın, "Suriye kaynaklı terör tehditlerine karşı etkin mücadelemiz kararlı şekilde devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kurban Bayramı tatili 9 gün

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını açıkladı. 

"ABD'nin tehditkar dil kullanması asla kabul edilemez"

Kalın,"ABD'nin Türkiye'de devam eden adli bir konuyu gerekçe göstererek tehditkar bir dil kullanması asla ve asla kabul edilemez." dedi.

İbrahim Kalın,"Türkiye kolay gözden çıkarılacak ülke değildir, bunu herkesin bilmesi gerekir,F-35 olur başka mevzular olur, Türkiye alternatifsiz de değildir." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin alternatifsiz olmadığını ifade eden Kalın şunları söyledi:

"Türkiye kolay gözden çıkarılacak ülke değildir, bunu herkesin bilmesi gerekir,F-35 olur başka mevzular olur, Türkiye alternatifsiz de değildir"

"Brunson meselesinde yargı sürecine herkesin saygı duyulması gerekir"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Rahip Brunson meselesiyle ilgili devam eden yargı sürecine herkesin saygı duyması gerekir." dedi.

"Münbiç planı, tasarlandığı şekilde uygulanmaya devam ediyor. Onun bir takvimi, belli unsurları var. Bunlar adım adım hayata geçiriliyor." şeklinde konuşan Kalın, ABD'nin yaptırım tehdidi hakkında, "Bu gerilimin Münbiç eylem planını olumsuz  yönde etkilememesi bizim beklentimizdi, bu yönde bir adım görmedik." dedi.

Bedelli askerlik

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, bedelli askerliğe ilişkin düzenleme konusunda, "Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Cumhurbaşkanımızın imzalaması öngörülüyor." bilgisini paylaştı.

Kalın, Erdoğan'ın Bahçeli'yi kabulü hakında, "Olağanüstü ya da acil koduyla bir durum yok, zaman zaman bu tür görüşmeleri hep birlikte müşahede edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sözcü Kalın, "Orta vadeli programın açıklanmasıyla Türk ekonomisinin yapısal gücünün bütün sektörlere yansıtılması noktasında önemli adımlar atılacak." dedi.

Okunma Sayısı: 1660
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı