"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meclis’in seçtiği kişiyi Meclis alır

16 Kasım 2019, Cumartesi 16:00
Meclis tarafından CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçilen Faruk Bildirici’nin üyeliğinin Üst Kurul’da 6 üye tarafından düşürülmesinin tartışması devam ediyor.

Gazete Duvar’ın haberine göre, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç da “Meclis’in atadığı bir kişiyi Meclis alır. O nedenle Faruk Bildirici’nin Meclis tarafından yeniden atanmasını istiyoruz” diyerek şunları söyledi: “RTÜK Başkanının da bu saatten sonra o koltukta oturmaması gerekiyor. Biz sizi de bağlayan bir başka kurumun yönetim kurulunda bulunmamanız lâzım, dedik. Çünkü yasal değildi. Şimdi RTÜK Başkanı oradan istifa etti. Çünkü biz doğruyu söyledik, haklıydık. RTÜK Başkanı istifa edip bunu kabul ediyorsa, yasal olmayan bir şeyi yapan kişinin ısrarla orada oturup kendisine bunu hatırlatan kişinin iş hakkını feshediyor olması artık RTÜK’ü diğer partilerin eşit ilkeleri içinde yürütemeyeceğini gösteriyor. O açıdan RTÜK Başkanının da istifa etmesi gerekiyor.”

Okunma Sayısı: 466
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı