"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Merkez Bankası 45 milyar dolar içeride

23 Şubat 2021, Salı 17:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘95 milyar dolar döviz rezervi’ açıklamasına karşın ekonomistler söz konusu miktarın brüt olduğunu, Merkez Bankası’nın net döviz rezervinin ekside olduğunu söyledi.

Ekonomist Yalçın Karatepe, söz konusu miktarın brüt rezervler olduğunu belirterek “Net rezervler ne kadar? Ona baktığımızda şu an eksi 45 milyar dolar civarında.” dedi. Karatepe, brüt rezervler içinde swap ile bankacılık işlemlerinden gelen karşılıklı paraların bulunduğunu belirtti. Ekonomist Mustafa Sönmez’e göre de Merkez Bankası’nın döviz rezervleri eksi 45 milyar dolar civarında.

 

Okunma Sayısı: 753
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    24.2.2021 13:29:39

    Yav siz ondan daha iyimi bileceksiniz rakam,istatisk oyunlarını. Bakın her sene sonu geldiğinde gerçekte 30-40 larda olan enflasyonu bir talimatı ile % 10-15 arasına indirtip enfalsyon canavarına gününü gösteren GEZEGEN LİDERİMİZ VAR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı