"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteoroloji, buzlanma ve don uyarısı yaptı

15 Kasım 2015, Pazar 09:37
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Batı Akdeniz'in iç kesimleri için yer yer hafif buzlanma ve don uyarısında bulundu.

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Batı Akdeniz'de, açık, az bulutlu hava bekleniyor. En yüksek hava sıcaklığı Antalya'da 25, Muğla'da 27 derece olacak. 

Hava sıcaklığı 1 ila 2 derece azalacak, rüzgar kuzey ve batı, öğle saatlerinde güney yönlerden hafif kuvvette esecek. İç kesimlerde gece periyodunda yer yer hafif buzlanma ve don olayı görüleceği belirtilerek, dikkatli olunması istendi.

Öte yandan denizlerde ise rüzgar, kuzey ve batı, Antalya Körfezi'nde öğle saatlerinde güney yönlerden 2 ila 3 kuvvetinde esecek. Dalga yüksekliği yaklaşık 1 metreye kadar yükselebilecek.

AA

Etiketler: meteoroloji, don, buzlanma
Okunma Sayısı: 1848
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı