"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteoroloji'den 'çok kuvvetli yağış' uyarısı

13 Mart 2016, Pazar 16:02
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yurdun Güney Ege ve Akdeniz bölgelerinde kuvvetli ve çok kuvvetli yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, çok kuvvetli olması beklenen yağışların gökgürültülü sağanak şeklinde meydana gelebileceği belirtilerek şöyle denildi: "Bu gece ve yarın yurdumuzun güney ve batı kesimlerinde görülecek yağışların; İzmir'in güneyi, Aydın ve Muğla çevreleri ile Antalya'nın doğu ilçelerinde, Osmaniye il geneli, Adana'nın doğu ve Hatay'ın kıyı kesimlerinde, Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi, lokal dolu, hortum riski vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

4 BÖLGE İÇİN 'KUVVETLİ FIRTINA' UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; ayrıca Marmara, Ege, Batı Karadeniz ve Akdeniz'de kuvvetli fırtına beklendiğini duyurdu. Meteoroloji'den yapılan açıklamada; kuvvetli fırtına nedeniyle çatı uçması, ağaç veya direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak "Yurdumuzun güney ve batı kesimlerinde görülen rüzgarın zamanla etkisini arttırması, Marmara, Batı Karadeniz ve Ege'de kuzey yönlerden, Akdeniz'de ise güney yönlerden; Güney Ege, Batı Karadeniz ile Orta ve Batı Akdeniz'de fırtına (60-80 km/s), Marmara, Kuzey Ege ile Doğu Akdeniz'de kuvvetli fırtına (70-90 km/s) şeklinde esmesi beklendiğinden başta ulaşım olmak üzere meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadeleri kullanıldı.

DHA

Okunma Sayısı: 1131
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı