"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteoroloji kuvvetli yağışa karşı uyardı

11 Nisan 2016, Pazartesi 08:48
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Batı Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı kesimlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yarın (Pazartesi) Batı Akdeniz'de Isparta ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın doğu ve Afyonkarahisar'ın güney ilçelerinde yerel olarak kuvvetli yağış uyarısında bulunarak, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı uyarıda bulunuldu.  

Güneydoğu Anadolu'nun bazı yerlerinde de kuvvetli sağanak beklendiği bildirildi. Hakkâri, Siirt, Şırnak, Bitlis, Batman, Mardin çevreleri ve Diyarbakır'ın doğu ilçelerinde gök gürültülü kuvvetli sağanak beklendiği belirtildi. Açıklamada ayrıca ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve ulaşımda yaşanacak aksamalara karşı vatandaşların ve ilgililerin dikkatli olması istendi.

DHA

Okunma Sayısı: 1093
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı