"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Meteorolojiden Marmara Bölgesi için fırtına uyarısı

13 Ocak 2015, Salı 11:03
Meteoroloji, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesinin beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan "fırtına" uyarısına göre, Marmara'da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden 6 ila 8 (60-75 km/saat) kuvvetinde fırtına şeklinde esen rüzgarın, bugün akşam saatlerine kadar etkisini devam ettirmesi bekleniyor.

Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekiyor.

Okunma Sayısı: 929
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı