"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yeni ihraç dalgası hakkında açıklama

13 Ekim 2016, Perşembe 15:00
Milli Savunma Bakanlığı, 109 askeri hakim subay meslekten çıkarılarak, Türk Silahlı Kuvvetleri ile ilişiklerinin kesildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın başkanlığında Askeri Hakimler Komisyonu toplandı. Askeri Hakimler Komisyonu kararıyla 109 Askeri Hakim Subay meslekten çıkarılarak, Türk silahlı Kuvvetleri ile ilişiklerinin kesildiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden ilişikleri kesilenlerin Genelkurmay Başkanlığı eski Adli Müşaviri Hayrettin Kaldırımcı, Hava Kuvvetleri eski Adli Müşaviri Hava Hakim Yarbay Bedrettin Özgür, 1 yarbay, 1 binbaşı,3 yüzbaşı, üsteğmenler ve teğmenler olduğu belirtildi. 10 askeri hakim hakkında soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

15 Temmuz öncesi 468 olan askeri hakim subay sayısının son ihraçlarla 209 olduğu belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 2876
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • şakir

    13.10.2016 14:26:47

    Ülke herkesin gözü önünde bitiriliyor.Bitirenlerde milletin oyu ile seçilenler

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı