"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sandıktan herkese mesaj var

25 Haziran 2019, Salı 00:27
YILLARDIR DEVAM EDEN TEK TARAFLI PROPAGANDANIN VE OHAL’LE GELEN KORKU ORTAMININ ETKİSİNDEN KURTULMAYA BAŞLAYAN SEÇMENİN TALEBİ DEMOKRASİ, HUKUK, ADALET, BARIŞ, HUZUR.

İstismar siyasetine hayır

31 Mart’ta tecellî eden millî iradenin iktidar kanadınca reddine tepkisini 23 Haziran seçimindeki tercihiyle net bir şekilde ortaya koyan İstanbul seçmeni, saptırma ve karalamaya dayalı kara propagandalara itibar etmediğini ve istismar siyasetlerini onaylamadığını da göstermiş oldu.

Halkın talep ve beklentisi

Seçmen tek adam zihniyetine dayalı  tekelci, ayrıştırıcı, ötekileştirici, kutuplaştırıcı söylem ve politikalara rızası olmadığını bildirirken, bütün siyasî aktörlere ve devlet kurumlarına “Demokrasi, hukuk, adalet, özgürlük, hizmet, barış ve huzur istiyoruz” mesajı verdi.

Okunma Sayısı: 2338
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı