"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Seçim fırsattır, sandığa gidelim

30 Mart 2019, Cumartesi 00:36
31 Mart’ta yapılacak MahallÎ idareler Genel Seçimleri’nin bir fırsat olduğu hatırlatılarak, vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapıldı.

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahallî İdareler Genel Seçimleri’nin bir fırsat olduğu hatırlatılarak, birçok farklı kesimden, vatandaşlara sandığa gitme çağrısı yapıldı. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 31 Mart 2019 Pazar günü seçimlerin gerçekleştirileceğini hazırlatarak, “Sandığa gitmek, katılımcı demokrasinin bir gereğidir; demokrasiye sahip çıkmaktır, önemli bir vatandaşlık görevidir. Bütün vatandaşlarımızın sandığa gitmesini, temel vatandaşlık görevini yerine getirmesini, seçimlerin barış ve huzur ortamında gerçekleştirilmesini temenni ederiz” dedi. Seçimlerin barış ve huzur ortamında büyük bir olgunluk içinde gerçekleştirilmesi en büyük beklentileri olduğunu söyleyen Arslan, “Seçimler, demokrasi kültürünün önemli araçlarından birisi, millet iradesinin tecelli ettiği yerdir. Temsili demokraside sorunların çözümünde önemli bir yoldur, demokrasinin güzel bir örneğidir. Sandığa gitmek ise katılımcı demokrasinin bir gereğidir; demokrasiye sahip çıkmaktır ve önemli bir vatandaşlık görevidir” dedi.

Şimdi söz sırası millette

Yapılacak seçimlerin demokrasimizin önemli bir parçası ve daha ileri demokrasi standartlarının yakalanması açısından önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Mahmut Arslan,  “Şimdi söz sırası millettedir. Sandık sonuçları milletin takdirindedir. Milletimiz sandığa giderek, partilerin ve adayların ortaya koydukları projelerine ve vaatlerine göre son sözü söyleyecek…

HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan

Yaşanan bütün sorunlara karşın Türkiye’nin demokrasi yolunda ilerlemeye devam edeceğine inanıyoruz. Umutlarımızı kaybetmeden, geleceğe ait beklentilerimizden ve hedeflerimizden vazgeçmeden, kendimize güvenerek yaşadığımız bütün sorunların üstesinden geleceğimize inancımız tamdır” dedi.

HABER: FATİH KARAGÖZ

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1392
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı