"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Şehit Astsubay dualarla...

04 Mayıs 2018, Cuma 20:00
Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Astsubay Cemil Erkek'in cenazesi, Milli Savunma Bakanı Canikli'nin de katıldığı törenle Balıkesir'de toprağa verildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda dün şehit olan Astsubay Cemil Erkek, Balıkesir'de ebedi yolculuğuna uğurlandı.

Erkek'in (32) Türk bayrağına sarılı naaşı, merkez Karesi ilçesine bağlı Yağcılar Mahallesi'ndeki babaevinde helallik alınmasının ardından mahalle meydanına götürüldü.

Yağcılar Mahalle Camisi'nin önündeki meydanda kılınan cuma namazının ardından, şehidin naaşı babaevinin karşısındaki boş alana getirildi.

Törene, şehidin eşi Selva, annesi Bahriye, babası Rahim Erkek ve yakınları ile Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tümgeneral Mehmet Göktan, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Balıkesir Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Turan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Burada kılınan namazın ardından şehidin naaşı, Mahalle Mezarlığı'na defnedildi.

Şehit Erkek'in, 4 yaşında Melike Ceren ve 5 aylık Salih Enes isminde 2 çocuğu olduğu öğrenildi.

AA

Etiketler: tsk, suriye, afrin
Okunma Sayısı: 1483
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • fikret cezik

    5.5.2018 07:21:50

    allah rahmetetsın

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı