"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Selimiye Camii’nde şükür kurbanı kesildi

29 Mayıs 2020, Cuma 14:30
Türk-İslam mimarisinin mihenk taşı Selimiye Camii’nde Cuma namazı öncesi şükür kurbanı kesildi.

Yeniden Cuma namazı sevinci
''Ya Rab bizleri bir daha camilerimizden mahrum eyleme"

Kovid-19 salgını tedbirleri kapsamında 16 Mart’ta cemaatle vakit ve Cuma namazlarının kılınmasına ara verilen Selimiye Camii’nde, kılınan Cuma namazı öncesi 3 koç kurban edildi. 

Edirne Müftü Yardımcısı Hüseyin Okuş’un okuduğu duânın ardından kesilen kurbanlar, Türkiye Diyanet Vakfı görevlilerince ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. İl Müftüsü Emrullah Üzüm, şöyle konuştu:

“Çok büyük bir sevinç var. Cuma, öğlen ve ikindi namazlarımız kılınmaya başlanacak. Vatandaşımız büyük bir heyecanla, sevinçle duâ ediyor ve şükrediyor. İnşallah şükürlerimiz ve duâlarımız kabul olur da bu hastalığı kısa zamanda ülke ve insanlık olarak atlatırız.”

AA

Okunma Sayısı: 716
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı