"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

"Şimdi eğer kendimizi sorgulamazsak Türkiye'yi düze çıkaramayız''

27 Şubat 2019, Çarşamba 21:14
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi eğer kendimizi sorgulamazsak Türkiye'yi düze çıkaramayız. Bu noktaya nasıl geldik, buna hiç girmeyeceğim. Vatandaş olarak eğer bir kusurumuz varsa sürekli olarak aynı iktidara destek vermektir. Bunun kabahati eğer varsa hepimizin ortak kabahatidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Şimdi eğer kendimizi sorgulamazsak Türkiye'yi düze çıkaramayız. Bu noktaya nasıl geldik, buna hiç girmeyeceğim. Vatandaş olarak eğer bir kusurumuz varsa sürekli olarak aynı iktidara destek vermektir." dedi.

Kılıçdaroğlu, partisince Batman'da bir otelde düzenlenen "Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat Önderleriyle Buluşma" toplantısında, kanaat önderleriyle bir arada bulunmanın kendine özgü bir önem taşıdığını, bunun siyasi bir propaganda toplantısı olmadığını söyledi. 

Batman denilince akla ilk olarak "işsizliğin başkenti olması" geldiğini savunan Kılıçdaroğlu, "Bugün gazetelerde yer aldı, Diyarbakır'da 785 işçi alınacak, kuyruğun sonu görünmüyor neden? Bu soruyu madem ki 'kanaat önderiyiz' diyorsunuz, 'Batman'ın kanaat önderiyiz' diyorsunuz, ticaret odası olarak, sanayi odasının, ticaret ve sanayi odasının, STK'ların başkanları olarak 17 yıldır yönetilen bir Türkiye nasıl oldu da bu noktaya geldi?" ifadesini kullandı.

"STRATEJİK DÖNÜŞÜME TÜRKİYE'NİN İHTİYACI VAR"

Tarım ürünlerindeki fiyat artışlarına değinen Kılıçdaroğlu, "İki Trakya büyüklüğünde alan ekilmedi. Neden? Ekince çiftçi zarar ediyor. Fiyatını artırınca da terörist ilan ediliyor. Niye? 'Fiyatı artırdı' diye. Siz hiç Türkiye Cumhuriyeti tarihinde esnafın, sanayicinin, tüccarın terörist ilan edildiğini duydunuz mu? Yeni teröristlerimiz çıktı ortaya, ne yapsın bu adamlar? Asıl eğer birisini 'zam yaptı' diye terörist ilan edeceksen aynaya bakacaksın kardeşim, doğal gaza, elektriğe, gübreye, yolların geçiş ücretine sen zam yaptın, dolar senin yüzünden arttı, avro senin yüzünden arttı. Kim yaptı? 17 yıldır ülkeyi yönetenler yaptı." ifadesini kullandı. 

 

NTV

Okunma Sayısı: 1395
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı