"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınavlar şeffaf yapılmalı

23 Haziran 2021, Çarşamba 17:00
Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın, sosyal medya hesaplarından Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı yapılacağını duyurduğunu söyleyen Büro Memur-Sen Genel Başkan Yazgan, geçen yıl yapılan sınavda yaşanan belirsizliklerin bu sene yaşanmaması gerektiğini belirterek, “Geçtiğimiz yıl yaşanan sınav sürecinde yapılan hatalar ve eksiklikler bu yıl tekrarlanmamalı, sınavı bekleyen kamu görevlileri bu yıl da aynı mağduriyetleri yaşamamalıdır” dedi.

Yazgan, sınav sürecinin eksik ve hatalı yürütülmesinden dolayı başarı oranın çok düşük gerçekleştiğini söyledi. Sınav sürecinin planlı ve şeffaf bir şekilde gerçekleşmesi gerektiğini vurgulayan Yazgan, “Yapılacak sınavda soru dağılımının ne şekilde olacağı önceden belirlenmelidir. Sınava katılacak olan personelin sonradan mağduriyet yaşamaması için sınav süreci planlı, âdil ve şeffaf bir şekilde yürütülmelidir” ifadelerini kullandı.

Ankara - Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 449
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı