"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sosyal medyada 1,5 milyon AKP’li mücadele ediyor

25 Şubat 2019, Pazartesi 20:08
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, yeni askerlik düzenlemesine ilişkin, “Nisan ayında şekillenir ve TBMM gündemine gelir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Anketlere güvenim yok” sözlerini değerlendiren Ünal, “Gündem anlık değişiyor. Sahadan aldığınız veri 31 Mart’taki sonuca dair bir kanaat vermiyor” ifadesini kullandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, NTV canlı yayınında Özgür Akbaş’ın gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Ünal, “2014’e kadar seçimin gündemi psikolojisi oluşuyor sandığa kadar bunlar değişmiyor. 2014’te bir şey oldu, dijital sönüşümün sonucu olarak sosyal medya seçimin gündemini, seçmen davranışına etki eden faktörleri günlük değiştirmeye başladı. Sahadan veriyi çektiğiniz andaki psikoloji ve gündemi çekiyorsunuz. 1 gün sonra sahadan aldığımız veri değişmiş oluyor. Gündem anlık değişiyor. Sahadan aldığınız veri 31 Mart’taki sonuca dair size bir kanaat vermiyor. 1.5 milyon AKP teşkilat mensubu dijital genel merkez oluşturduk. 1.5 milyon teşkilat mensubumuz sosyal ağlarda gerçek kişilikler olarak bu algı operasyonuna dönük mücadele ediyorlar. Orada fake hesaplara karşı hakikati AKP’nin siyasetini hakkıyla savunuyorlar” dedi. 

Etiketler: sosyal medya, akp, seçim
Okunma Sayısı: 1636
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı