"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tarcan Ülük: "Bu seçimin şimdiden galibi biziz"

26 Mart 2019, Salı 19:08
Demokrat Parti (DP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarcan Ülük, seçimlerin iki parti arasında gerçekleşeceği yönünde yanlış bir algının hakim olduğunu öne sürdü.

DP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tarcan Ülük, 31 Mart 2019 Pazar günü yerel seçimlere giderken 20 senedir yerelde İzmir'i yöneten CHP'nin adayı ile 17 senedir Türkiye'yi yöneten AK Parti adayı arasında İzmir'in bir tercihe zorlandığını öne sürdü. Partilerine seçim kampanyası boyunca baskı uygulandığını savunan Ülük, "Dayatılan adaylara mecbur ve mahkum değilsiniz.

CHP ile AKP'nin kavgası kayıkçı kavgasıdır. Onlara oy verince bu ikili düzene devam edeceksiniz. Recep Tayyip Erdoğan da güllük gülistanlık iktidarına devam edecek. Türkiye'yi yıllarca yönetmiş bir siyasi hareketi yok sayıyorlar. İzmir'deki seçim Zeybekci ve Soyer arasında oluyormuş gibi seçim bir havası estiriyorlar. Ama bilinsin ki pusulada iki isim yazmıyor. CHP ve AKP'nin birbirlerinden farkı yoktur" dedi.

"İZMİR UYUŞTURUCU BATAĞINDADIR"

Türkiye ve İzmir uyuşturucu batağındadır. Bununla ancak milletin derdini dert edinen Demokrat Parti mücadele eder. İzmirli aklına başına almalıdır. Bu ihanete sessiz kalmayalım.

"BİZ İZMİR'İN HAK VE HUKUNU ARAYACAĞIZ"

İzmir'in zenginliklerinin yabancı sermaye tarafından çalındığını da öne süren Ülük, son olarak şunları söyledi:"Bergama Ovacık'da İzmir'in altını yabancılar tarafından çalınıyor.

Çünkü çevre yasasını uygulamıyorlar. İzmir'in her sene 5 milyar dolar geliri var. Biz İzmir'in hak ve hukunu aracağız. İzmir'in altınını çıkarıyorlar payımızı vermeden çekip gidiyorlar. CHP'nin genelde iktidar olma şansı yüzde 10 bile değildir. AKP giderse sağ parti gelir; o da Demokrat Parti'dir. Bu memlekette iktidarları Demokrat Parti kurmuştur. Göreceksiniz 1 Nisan'dan sonra partimizin iktidara yürüyüşü başlayacak. Bu seçimin şimdiden galibi biziz."

Etiketler: Demokrat Parti, İzmir
Okunma Sayısı: 1836
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı