"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tencerede su kaynıyor

16 Ağustos 2022, Salı 01:00
Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver’in, Karaman’ın Ermenek ilçesinde “Tencere kaynıyor mu? Ne kaynıyor tencerede?” sorusuna bir üretici, “Tencerede su kaynıyor ama içine atacağımızı bulabilecek miyiz?” cevabını verdi.

Ünver, Karaman’ın Ermenek ilçesinde pazaryerini ziyaret etti. Ziyareti esnasında ürettiği ürünü pazarda satmaya gelen üretici kadınların sorunlarını dinledi. Köyde ürettiği ürünü satmak için pazar yerine gelen kadın üreticiler gübre, mazot ve zirai ilaçların pahalılığından dert yandı. Bir üretici, “Gübre alamıyoruz, harman sürdüremiyoruz, buğdayı kaldıramıyoruz, hepsi havaya uçtu. Ne olacak” diye sordu. Köyden pazara gelmek için 200 lira ulaşım bedeli ödediğini söyleyen üretici, bu kadar kazanmadığını söyledi.

Karaman - anka

Okunma Sayısı: 1921
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı